Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Галицинівська територіальна громада днями приймала представників ГО Агентство економічного розвитку

Новина
26.02.2024
Галицинівська територіальна громада днями приймала представників ГО Агентство економічного розвитку, виконавцем проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» в Миколаївській області в межах Програми DOBRE.
Під час зустрічі, ініціаторами якої виступили Галицинівська сільська рада та Агентства розвитку, відбувся активний діалог між представниками органів місцевого самоврядування, громадських організацій, активної молоді та Агентства.
Керівниця проєкту Вікторія Савчук ознайомила присутніх з основними напрямками роботи та планованою діяльністю.
Проєкт передбачає роботу у трьох основних напрямках: зміцнення згуртованості та залучення громадськості, підвищення спроможності місцевих ОГС та підтримку молодіжної роботи та розширення можливостей молоді.
Присутні обговорили ідеї молодіжних ініціатив та можливості співпраці у відновленні та розвитку Галицинівської громади.
Зустріч було проведено в межах Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» Програма DOBRE, що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США міжнародного розвитку (USAID).
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше