Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Галицинівська сільська рада звертається до мешканців громади з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки, правил благоустрою та вчасно скошувати бур’яни на земельних ділянках, які ви використовуєте!

Новина
03.07.2023

УВАГА! ПОЖЕЖОНЕБЕЗПЕЧНИЙ ПЕРІОД!

На даний час зберігається спекотна, суха і вітряна погода!

Галицинівська сільська рада звертається до мешканців громади з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки, правил благоустрою та вчасно скошувати бур’яни на земельних ділянках, які ви використовуєте! В разі невиконання зазначених правил, будуть вжиті заходи відповідного реагування згідно вимог Кодексу України про адміністративні правопорушення, а саме накладення штрафу.

Просимо неухильно дотримуватися правил безпеки поводження з вогнем поблизу лісових масивів.

Завжди треба пам’ятати, що пожежі легше запобігти, ніж боротися з її наслідками!

ПАМ’ЯТАЙТЕ: необережне поводження з вогнем призводить до людських жертв і матеріальних збитків!

ЗАСТЕРІГАЄМО усіх громадян, що за спалювання сухої трави, сміття, стерні, поживних залишків, пасовищ, ділянок із степовою або іншою природньою рослинністю та за порушення Правил пожежної безпеки - в Україні є не тільки адміністративна, а й кримінальна відповідальність!

Якщо виникла надзвичайна ситуація або пожежа – негайно телефонуйте за номером «101».

2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше