Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Галицинівська сільська рада отримала від ГО «Центр навчання і освіти дорослих «Південь»» в рамках реалізації проєкту з «Надання мобільних послуг для постраждалого від конфлікту населення на сході України» благодійну допомогу – мотопомпи, рукава та драбини для загону Місцевої Пожежної охорони та КП "

Новина
10.07.2023
Галицинівська сільська рада отримала від ГО «Центр навчання і освіти дорослих «Південь»» в рамках реалізації проєкту з «Надання мобільних послуг для постраждалого від конфлікту населення на сході України» благодійну допомогу – мотопомпи, рукава та драбини для загону Місцевої Пожежної охорони та КП "Українківський сількомунгосп".
Питання безпеки в Галицинівській громаді завжди було в пріоритеті. І така допомога особливо актуальна під час воєнного стану в країні. Це дозволить оперативніше реагувати на пожежі та підтоплення, запобігати пошкодженню майна та зберігати життя мешканців сіл громади.
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше