Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Футбольне поле

Новина
01.08.2023
Як все було – згадаймо разом
ІСТОРІЯ СТВОРЕННЯ ФУТБОЛЬНОГО ПОЛЯ В С. ГАЛИЦИНОВЕ
У 2012 році однією з найголовніших подій у Галицинівській громаді було відкриття міні-спортивної площадки в селі Галицинове, яке відбулося внаслідок перемоги проєкту Галицинівської бібліотеки у грантовому конкурсі, що проводився в рамках соціальної програми «Територія Русалу». 2012 рік – був рік спорту. Тому проєкт «В епіцентрі – Євро 2012» від бібліотекаря Людмили Борисівни Кобилюх був актуальним.
Головна його ціль була популяризація спорту серед дітей та підлітків, залучення молоді села до суспільно-корисної діяльності,, створення фан-зони до Євро-2012, облаштування літнього майданчика для проведення спортивних заходів та фестивалів, організація роботи молодіжного інформаційно-спортивного центру «Здорове покоління». Згодом поряд з майданчиком розташувався тренажерний комплекс.
Відтоді минуло 11 років. За цей час на сучасному спортивному сільському майданчику зі штучним покриттям відбулося чимало заходів: футбольні баталії, спортивні турніри, родинні сспартакіади, веселі змагання до будь-яких свят, конкурси спортивних ерудитів, заходи з аніматорами, танцювальні флешмоби, козацькі ігри, а ще комфортні тренування юних галицинівських спортсменів.
Тож завдяки спільним зусиллям влади, громади, незалежно від стану погоди усі бажаючі мають змогу займатися улюбленими видами спорту, отримуючи позитивні емоції та пропагуючи, таким чином, ведення здорового способу життя.
Наразі спортивний майданчик потребує реконструкції. Небайдужими та ініціативними жителями громади розроблено проєкт. Тепер діло стало за малим – аби цей проєкт було відібрано для реалізації.
Переконані, що майданчик не пустуватиме, а продовжуватиме бути справжнім імпульсом для розвитку спортивного потенціалу галицинівської молоді. І плекаємо надію, що в майбутньому Галицинівська територіальна громада пишатиметься успіхами та високими спортивними досягненнями місцевих спортсменів.
Якщо у вас є фото зі спогадами будь-якого заходу на футбольному полі, поділіться з нами у коментарях.
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше