Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ДО ВІДОМА АГРАРІЇВ! МБФ "ЖНИВА ПЕРЕМОГИ" РОЗПОЧАВ ПРОГРАМУ "ЗБЕРІГАННЯ ЗЕРНА 2024"

Новина
11.07.2024

ДО ВІДОМА АГРАРІЇВ!
🌾 Українські фермери можуть безкоштовно отримати рукави для зберігання зерна нового врожаю, — Комітет аграрної та земельної політики Верховної Ради

За повідомленням Мінагрополітики, сільгоспвиробники України станом на 9 липня намолотили понад 4 млн тонн зернових та зернобобових культур.

Зараз аграрії збирають озимий ячмінь, пшеницю та ріпак. У деяких областях почали збір гороху. На сьогодні намолочено понад 4 млн тонн і дана цифра збільшується щодня.

Вагомою умовою для сільгосптоваровиробників є зберігання врожаю. Для цих цілей Благодійна організація «Міжнародний благодійний фонд «Жнива Перемоги» розпочала програму «Зберігання зерна 2024», відповідно до якої фермери можуть безкоштовно отримати рукави для зберігання зерна.

У межах програми благодійний фонд надаватиме безповоротну благодійну (гуманітарну) допомогу – рукави зернові (сінажні) Harwell з поліетилену 2,76х75, 2,76х90 та в тимчасове безоплатне користування зернопакувальні машини.

Стати учасниками цього етапу проєкту можуть малі та середні аграрні господарства.

📲Деталі на сайті Верховна Рада України: https://www.rada.gov.ua/news/news_kom/251509.html 

2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше