Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Діти – це Найдорожчий скарб, Безмежна Радість і Щастя!

Новина
10.06.2024
А поки тривали футбольні баталії
в цей час біля сцени...
За тісної співпраці Галицинівська територіальна громада з БФ "Свобода для України. Місто Миколаїв" до села Галицинове на День захисту дітей завітала керівник Фонду Тетяна Шелудченко разом з аніматорами Миколаївського Академічного Обласного Театру Ляльок та приємними подарунками від партнеру ADRA Ukraine.
Тож усі бажаючи мали змогу насолодитися грою акторів театру, погратися з друзями, позмагатися у спритності. І на завершення отримати купу емоцій та подарунки!
Діти – це Найдорожчий скарб, Безмежна Радість і Щастя! Нехай кожна дитина буде щасливою, здоровою, оточеною любов’ю та турботою рідних!
Нехай в їхньому житті буде багато радості, сміху, цікавих відкриттів та захоплюючих пригод!
Щира подяка тим, хто стоїть на захисті України. Саме завдяки Вашій мужності ми мали можливість влаштувати свято для дітвори.
Шана і вічна пам’ять тим, хто загинув, захищаючи її незалежність у бою проти російського окупанта. Ми пам’ятатимемо наших Героїв завжди!
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше