Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

«BUILD BACK BETTER» - «ВІДБУДУВАТИ КРАЩЕ, НІЖ БУЛО»

Новина
20.12.2023
«BUILD BACK BETTER» - «ВІДБУДУВАТИ КРАЩЕ, НІЖ БУЛО»
18 грудня відбулося чергове засідання робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості Форуму місцевого розвитку територіальних громад, що віднесені до складу Галицинівської громади, за участі представниці ПРООН з відновлення та розбудови - фахівчині з мобілізації громад ПРООН Тетяни Сігаєвої.
Галицинівський сільський голова Іван Назар на початку зустрічі висловив слова подяки міжнародним партнерам, серед яких і ПРООН в Україні, за надану Галицинівській громаді підтримку та організацію такого важливого заходу, зазначивши, що це важливий майданчик для обговорення відбудови та розвитку громади.
В презентації підсумків роботи робочої групи в інших проєктах в 2023 році заступниця сільського голови Любов Єгорова представила всі успіхи та досягнення, які було зроблено, починаючи з липня 2023 року і до сьогоднішнього дня, наголосивши на створенні ГО «ТРАЄКТОРІЯ УСПІХУ».
Присутні переглянули презентацію щодо нещодавньої мережевої зустрічі у Львові робочих груп з громадської безпеки та соціальної згуртованості у цільових громадах Миколаївської області та ознайомилися з планом роботи робочої групи на 2024 рік.
Зупинилися також на обговоренні приємної новини - надання підтримки ПРООН в реалізації міні-ініціативи «Працюй та навчайся, де б ти не був», яку було подано з метою створення комфортних умов для навчання дітей, в тому числі не лише школярів, а й студентів. А саме - облаштування укриттів в ліцеях сіл Лупареве та Лимани Галицинівської ТГ.
Інструктор з пожежної охорони ГЗ МПО Анжеліка Куровська представила загалу реалізацію проєкту «Зміцнення громадської безпеки через взаємодію громад Миколаївської області та ДСНС».
Голова Молодіжної ради Галицинівської ТГ Тетяна Гловацька зупинилася на проблемах та викликах. Було обговорено подальшу роботу на 2024 рік, вибрано пріоритети.
Принцип «Build back Better» - «відбудувати краще, ніж було» - один з основних для відбудови громади на наступний рік.
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше