Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Просимо долучитися до анкетування по стратегії (анонімне)

Оголошення
22.07.2024
В рамках Програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE) здійснюється оновлення Стратегії розвитку Галицинівської громади , що виконується міжнародною організацією Глобал Ком'юнітіз (Global Communities ) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)
На сесії прийнято рішення про актуалізацію Стратегії розвитку.
Наша громада вже розпочала роботу над розробкою Стратегії свого розвитку до 2027 року (з перспективою до 2034 року). Це документ, який діагностує поточний стан громади, проблеми та потреби мешканців, визначає бачення та цілі розвитку, а також комплекс заходів, які необхідно виконати у складний період війни та після її закінчення. Документ також стане основою для подання заявок на отримання додаткового зовнішнього фінансування проєктів розвитку нашої громади.
Тому просимо долучитися до анкетування (анонімне) за посиланням 
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше