Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

“AQUABATOR”: Інкубатор з запуску бізнесу у сфері аквакультури

Новина
21.12.2021
Миколаїв та Миколаївщина – це регіон з давніми морськими традиціями, фактично на Миколаївщині є всі передумови для розвитку різних напрямків морської економіки, частиною якої, беззаперечно, є розвиток аквафермерства. Саме тому, декілька років тому команда Центру Підтримки Бізнесу спільно з міжнародними колегами з ЄБРР почали відпрацьовувати цей напрямок, розуміючи його перспективи та можливості, як точки зростання для Миколаївської області та Півдня України. 
У партнерстві Миколаївської міської ради та Центру Підтримки Бізнесу спільно з Галицинівською сільською радою було подано проєкт для участі в конкурсі Програми секторальної підтримки, який впроваджується Міністерством розвитку громад та територій України, де проєкт було позитивно оцінено та оголошено переможцем.
 
Коротко про проєкт:
Тривалість: 2021-2023 рр.
Очікувані результати:
  • будівництво та запуск пілотної акваферми на базі Галицинівської ТГ
  • цифровий двійник пілотної акваферми
  • інноваційні розробки в області аквафармінгу
  • відкрита база даних технологічних рішень для акваферм
  • навчальна програма з запуску бізнесу у галузі аквакультури
  • інформація про доступні програми та інструменти підтримки для МСБ
  • відкрита база даних доступних фінансових інструментів
  • запити на продукцію аквафермерства українських виробників
  • пропозиції «посівних\вихідних» матеріалів від постачальників
  • інформаційні та аналітичні матеріали
  • тематичні заходи та події для просування аквафермерства на Півдні України.
 
Якщо у вас є бажання дізнатися більше про проєкт, спеціально для цього ми створили сайт https://aquabator.online/ На порталі будуть доступними інноваційні розробки в області аквафармінгу, відкрита база даних технологічних рішень для акваферм, навчальна програма з запуску бізнесу у галузі аквакультури, інформація про доступні програми та інструменти підтримки для мікро, малого та середнього бізнесу (ММСБ), відкрита база даних доступних фінансових інструментів, запити на продукцію аквафермерства українських виробників, пропозиції посівних\вихідних матеріалів від постачальників, інформаційні та аналітичні матеріали, а також реєстрація на тематичні заходи та події з розвитку аквафермерства на Півдні України. Ви також можете залишити заявку та в подальшому отримувати новини про доступні можливості AQUABATOR.
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше