Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

80-ТА РІЧНИЦЯ ЗВІЛЬНЕННЯ СІЛ ГАЛИЦИНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ У РОКИ ДРУГОЇ СВІТОВОЇ

Новина
20.03.2024
80-ТА РІЧНИЦЯ ЗВІЛЬНЕННЯ СІЛ ГАЛИЦИНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ У РОКИ ДРУГОЇ СВІТОВОЇ
З цієї нагоди 19 березня – у День визволення села Галицинове від фашистських загарбників вшанували полеглих у боротьбі за честь і свободу Батьківщини, усіх невинних жертв, чиє життя відібрала війна, хвилиною мовчання та покладанням квітів вдячності до пам’ятника Героям, землякам, загиблим у роки Другої світової війни.
Ніхто не забутий, і ніщо не забуте… Ці слова викарбувано на пам’ятнику. І імена Героїв, чий подвиг житиме у віках.
Ми пам’ятаємо, яким страшним лихом для українців була Друга світова війна та вшановуємо подвиг нашого народу, який зробив вагомий внесок у перемогу над нацизмом. Його мужність, відвага і хоробрість ніколи не будуть забуті.
Вже 80 років минуло з тої пори…
І багато років з покоління в покоління передавалась історія тих подій, багато років ми пам’ятали подвиг українських визволителів, щоб жахіття війни не повторилося.
«НІКОЛИ ЗНОВУ!» - лунало з року в рік.
Але це гасло не спрацювало проти російського кричущого і потворного «Можемо повторити!»
Галицинівська громада вже втретє в умовах повномасштабної збройної агресії росії відзначає дату звільнення населених пунктів своєї громади від фашистських загарбників у роки Другої світової війни. Наразі наша боротьба триває щоденно від 2014 року!
І Україна неодмінно переможе! Бо українці захищають рідну землю, боронять своє право вільно обирати майбутнє!
Пам’ятаймо тих, хто боровся за Україну!
Молімося за тих, хто бореться за неї знов!
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше