Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

13 липня  відбулася ХХІІ сесія Галицинівської сільської ради.

Новина
13.07.2023

СЕСІЯ ПРОЙШЛА ЗЛАГОДЖЕНО ТА КОНСТРУКТИВНО

13 липня  відбулася ХХІІ сесія Галицинівської

сільської ради.

Сесійному зібранню передувала робота постійних комісій, на яких були ретельно опрацьовані та розглянуті усі питання порядку денного, а саме:

- Про внесення змін до бюджету Галицинівської сільської ради на 2023 рік.

- Про встановлення місцевих податків та зборів на території Галицинівської сільської ради на 2024 рік.

- Про затвердження ставок орендної плати за землю на території Галицинівської сільської територіальної громади.

- Про прийняття у комунальну власність Галицинівської сільської ради об’єкту нерухомого майна за адресою: пр. Богоявленський, будинок 306, місто Миколаїв, Миколаївська область, із спільної власності  територіальних громад сіл, селищ Миколаївського району Миколаївської області.

- Про прийняття у комунальну власність Галицинівської сільської ради та передачу на баланс Відділу освіти, культури, молоді та спорту Галицинівської сільської ради автотранспортного засобу - шкільного автобусу АТАМАN D093S2 та спеціальних засобів корекції психофізичного розвитку для осіб з особливими освітніми потребами.

- Про прийняття до комунальної власності Галицинівської сільської ради витрат по об’єкту “Нове будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини у с. Галицинове, Галицинівської ОТГ, Вітовського району, Миколаївської області”.

- Про внесення змін до рішення Галицинівської сільської ради від 15.07.2021 року №2 “Про встановлення місцевих податків і зборів на території Галицинівської сільської ради на 2022 рік”.

- Податкова пільга по юридичним особам.

- Податкова пільга по фізичним особам.

- Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Сесія пройшла злагоджено та конструктивно.

Завдяки плідній роботі та взаємодії депутатського корпусу, усі винесені питання порядку денного були розглянуті та прийняті  відповідні рішення.

Рішення з усіх питань порядку денного  будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті сільської ради.

2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше