Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

1265 дітей віком від 2 до 17 років, які пропустили вакцинацію згідно з Календарем профілактичних щеплень, зробили щеплення проти кору.

Новина
17.10.2023
💉Понад 1200 дітей отримали щеплення проти кору в рамках «наздоганяючої» кампанії, – Володимир Клочко
1265 дітей віком від 2 до 17 років, які пропустили вакцинацію згідно з Календарем профілактичних щеплень, зробили щеплення проти кору. Про це сьогодні на брифінгу повідомив генеральний директор ДУ "Миколаївський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України" Володимир Клочко.
💬«За даними обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України 74% від загальної кількості дітей, які пропустили імунізацію проти кору, щепилися в рамках «наздоганяючої» кампанії. Найвищі показники охоплення щепленням – у Миколаєві, Снігурівці та Вознесенську. Найнижчі – у Доманівці та Новій Одесі. На зараз вакцина в регіоні є в достатній кількості», – зазначив Володимир Клочко.
Деталі у відео тут👉https://youtu.be/tcyDWAfkrJA
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше