Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

1 серпня відбулося засідання виконавчого комітету Галицинівської сільської ради, яке пройшло під головуванням сільського голови Івана Назара. У ході засідання було розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади в сучасних умовах.

Новина
01.08.2023
ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ
1 серпня відбулося засідання виконавчого комітету Галицинівської сільської ради, яке пройшло під головуванням сільського голови Івана Назара. У ході засідання було розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади в сучасних умовах. В тому числі затверджено рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України на території Галицинівської сільської ради. Також про надання компенсації за поховання померлих учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок бойових дій, передбачених програмою «Соціальної підтримки учасників бойових дій, членів сімей, родин загиблих, померлих, зниклих безвісти Захисників і Захисниць України внаслідок агресії російської федерації проти України на 2023-2025 роки». Видано грошову допомогу сім’ям загиблих – 7 чоловік, компенсацію дітям загиблих – 2 людини, 5-ом пораненим особам, та одному військовому, який повернувся з полону.
П’ятнадцятьом жителям громади виділено кошти на лікування в сумі 55 тисяч гривень.
В результаті розгляду питань порядку денного всі рішення прийняті одноголосно та будуть оприлюднені на офіційному сайті Галицинівської сільської ради.
2024 © Усі права захищено
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше